Hallo hormonen! Dag stress!

Wie wil er nou geen toffe kamer voor de kids!? Een fijne ruimte om te spelen, te slapen en te dromen. Maar waar haal je, hoogzwanger of te midden van de hectiek van een gezin, de tijd en de energie vandaan? Marloes en Annous weten, als moeders én ervaren interieurontwerpsters, als geen ander hoe lastig het is en hoeveel tijd het kan kosten om bepaalde keuzes te maken. En als je zwanger bent – hallo hormonen! – al helemaal. De keuze aan verf, behang, vloeren, gordijnen, meubels, verlichting en accessoires is eindeloos. Je kunt dus best wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van de baby-, kinder- of speelkamer. Marloes en Annous komen met hun kant-en-klare stijlgidsen to the rescue! Met Interior Style Guide heb je een compleet én concreet woonadvies in handen met een thema naar jouw keuze. Dag stress!

Dé musthave voor een droomkamer

Interior Style Guide is de kant-en-klare stijlgids vol tastbare tips en tools op weg naar een te gekke ruimte voor jouw kiddo’s. Je krijgt super veel professioneel advies om zelf aan de slag te gaan met het creëren van een sfeervolle ruimte, waarin alles matcht zodat jouw kinderen zich helemaal happy voelen. “Wij begrijpen hoe tof het is om zelf het kamertje van jouw zoon of dochter in te richten,” zegt Marloes. “Maar stiekem heb je hoogzwanger of met rondrennende kids helemaal geen puf om urenlang te zoeken naar de perfecte kleur op de muur. En ook geen tijd om uitgebreid allerlei shops af te struinen op zoek naar dat geweldig leuke bedje.” Interior Style Guide biedt moeders (en vaders) dé oplossing. “Wij doen het voorwerk!”

Bespaar jezelf uren shoppen, surfen, wikken en wegen. Interior Style Guide heeft het voorwerk al voor je gedaan! Kies een tof thema dat jouw voorkeur heeft en laat je leiden door onze complete stijlgidsen boordevol concrete én betaalbare adviezen. Met onder andere een moodboard, een shoppinglist voor meubels, verlichting, accessoires, kleur- en materiaaladvies. Handig toch!? Benieuwd naar de thema’s voor de baby-, kinder- en speelkamer? Neem snel een kijkje!

Gerelateerde berichten