FAQ

De stijlgidsen

 • Wat is een stijlgids?

  Een stijlgids van Interior Style Guide is een een compleet interieurplan met onder andere een moodboard, een shoppinglist voor meubels, verlichting accessoires, kleur- en materiaaladvies en een heleboel waardevolle tips. Je krijgt alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan en een sfeervolle ruimte te creëren, waarbij alles matcht en je je helemaal thuis voelt!

  ✓ Kant-en-klaar interieurplan
  ✓ Geen keuzestress
  ✓ Voor elk budget
  ✓ Een sfeervol thuis
  ✓ Meteen in je mailbox

 • Hoe werkt het?

  1. Kies het thema die jij tof vindt voor de ruimte waar je mee aan de slag gaat. 
  2. Bestel dit thema en je vindt de complete stijlgids meteen in je mailbox. Zo kan je direct aan de slag met jouw interieur. 
  3. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij kunnen je helpen met extra interieuradvies.
 • Wat zit er allemaal in de stijlgids?

  In de stijlgids zit een moodboard, indeling-, kleur-, behang-, vloer- en gordijnadvies, shoppinglist voor meubels, verlichting en accessoires, do it yourself en een heleboel waardevolle tips. Een helemaal compleet interieurplan dus!

 • Is de stijlgids iets voor mij?

  Deze stijlgids is perfect voor jou als:

  • Je een sfeervolle ruimte wilt creëren, waarbij alles matcht en je je helemaal thuis voelt!
  • Je alle tools in handen wilt hebben om lekker zelf aan de slag te gaan met je huis.
  • Jij het lastig vindt om uit honderdduizend kleuren een keuze te maken voor op de muur. 
  • Je jouw tijd beter kan besteden dan urenlang in woonwinkels of Pinterest struinen.
 • Hoe ontvang ik de stijlgids?

  De stijlgids ontvang je als een pdf. Na aankoop komt jouw stijlgids in je account te staan. In je account kan je de stijlgids downloaden. Klik hier om naar je account te gaan. Je kunt de stijlgids natuurlijk altijd zelf uitprinten of bij een drukkerij. 

 • Hoe lang duurt het voordat ik de stijlgids ontvang?

  Na aankoop van je stijlgids, kun je deze meteen downloaden in je account. Je kunt dus direct aan de slag met je interieur!

 • Is de stijlgids voor ieder budget?

  Yes zeker! We hebben de prijs van een stijlgids bewust laag gehouden, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Ook houden we in de adviezen rekening met meubels en accessoires in elke prijsklasse. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen, ook met een minder budget, van hun huis een fijn thuis moeten kunnen maken. 

 • Hoe kan ik meer informatie krijgen over een product?

  Heb je een vraag over een product uit de stijlgidsen of Pinterest borden? Neem dan contact op met de desbetreffende webshop. 

 • Een product uit de stijlgids is uitverkocht?

  Jammer dat het product is uitverkocht! Je kan contact opnemen met de desbetreffende winkel of merk om te informeren of het product nog op voorraad komt. Is dit niet het geval? Bij ieder thema heb je toegang tot een speciaal Pinterest bord. Op dit bord staan een heleboel alternatieven die je kan kopen. 

 • Ik kom er toch niet helemaal uit om het thema in mijn ruimte toe te passen. Kunnen jullie mij helpen?

  Jazeker! Heb jij nog vragen of kun je een stok achter de deur gebruiken? Een upgrade met (online) interieuradvies behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben verschillende opties voor je samengesteld waar je uit kan kiezen. We helpen je graag!

Algemeen

 • Op welke manieren kan ik betalen?

  Je hebt de mogelijkheid om te betalen via iDEAL of een bankoverschrijving. iDEAL betalingen vinden plaats binnen een beveiligde betaalomgeving. Kies je voor de betaalmethode bankoverschrijving? Dan ontvang je de stijlgids pas als wij de betaling hebben ontvangen.

 • Kan ik de stijlgids retourneren?

  Vanwege de digitale aard van deze producten, kunnen er geen refunds gegeven worden onder eender welke omstandigheden, vanaf dat de downloadlink werd gebruikt. Enkel en alleen als de downloadlink nog niet is gebruikt, kan je een aanvraag doen voor een terugbetaling. Dat kan via info@interiorstyleguide.com en binnen 14 dagen na aankoop.

Support

 • Ik kan de stijlgids niet meer downloaden?

  De stijlgids kan maximaal drie keer gedownload worden. Ben je over je downloadlimiet heen? Stuur ons even een mailtje naar info@interiorstyleguide.com.

 • Kan ik met jullie samenwerken als merk, winkel of influencer?

  Zeker weten, leuk! Neem contact met ons op via het contactformulier of info@interiorstyleguide.com.

 • Mag ik iets delen vanuit de stijlgidsen?

  Op alle stijlgidsen zit een copyright. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze stijlgids mag worden verveelvoudigd, openbaar worden gemaakt of gebruikt worden op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Interior Style Guide. De stijlgids is niet overdraagbaar aan anderen. Wil je iets delen? Neem dus van te voren contact met ons op. Dit kan via via het contactformulier of info@interiorstyleguide.com

 • Ik heb een andere vraag?

  Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of info@interiorstyleguide.com.